Køb/salg af biler

Hvis du ønsker at sælge eller købe noget vedrørende AUSTIN-HEALEY , er det her det foregår.

For at oprette en ny annonce venligst udfyld formularen nederst på siden.

146 indlæg på “Køb/salg af biler”

 1. 1962 Austin Healey Sprite mk. 2 sælges
  Den sjældne model som to gange blev anvendt til flugt fra Østberlin til Vestberlin, og som Steve McQueen og Stirling Moss kørte på Sebring.

  Sølvmetallic. MotoLita læderrat, nye rulleseler, nyt tonneau-dækken. Monteret med de sjældne ÆGTE 5” MiniLite-fælge fra perioden.

  Motor: 1098 CC-motor med de store hovedlejer. 1275 topstykke, bananmanifold med 1275 udstødning, Weber 40 DCOE med nyt ITG-luftfilter, hurtig gadeknast fra Poul Heickendorf, ”high torque”-starter, lettet svinghjul med AP kobling, generator. Ny-renoveret 1275 gearkasse med nyt trykleje. Skivebremser med ny-renoveret hovedcylinder og nye bagbremser. 16 mm krængningsstabilisator foran. Panhardstang til at holde styr på bagakslen. 1275 stikaksler.

  Særdeles kvik og kører fantastisk med ovenstående modifikationer. Den banker måske ikke en Porsche eller en BMW, men du får så meget mere opmærksomhed.

  Den skal opleves! Billeder kan mailes.

  Kontakt mig på 53765276 eller jfs@trimmer.dk

 2. Usamlet men komplet hardtop til bn 4 sælges, allulister glasblæst, nye gummilister samt alle fittings

 3. Hej Michael,
  Hvorfor får du ikke en kølersmed til at sætte ny indmad i køleren. Så har du også mulighed for at få den optimeret, og du bevarer den formentlig oprindelige køler?
  Mvh Johan

Opret ny annonce

Udfyld venligst nedenstående felter for at oprette indlæg/skrive kommentarer.

Skriv emne/overskrift øverst i kommentarfeltet!