Henriks tur til Lundby Krat – Aalborg

1

Jeg kom til at tænde for mit digitalkamera igår og sørme, om ikke der lå fire billeder her fra September måned.

Historien er den, at da jeg nu endelig har fået plader på, så har jeg da anvendt 100-6’ern til lejlighedsvis kørsel til jobbet også.

En dag på vej hjem, handlede jeg ved den lokale købmand og på vej ud til vognen igen, bemærkede jeg nogle unge “knajter” 4 styk, 10 11 12 år gamle, som kiggede nysgerrigt og fotograferede med mobilen…… En af dem spurgte “Er det din den der?”, og pegede…..”Ja det var det da….”  “Gi’r du en tur ?…..” ” Naaeehh – det havde jeg nu ikke lige forestillet mig, måske en anden gang”.

2

Så dukkede Ebbe fra Bælum frem på parkeringspladsen, han var kommet kørende og så pludselig en Big Healey parkeret.
Ebbe han spurgte også pænt, og stille og roligt faldt snakken på de gamle damer, altså Healeyerne da Ebbe selv lige havde anskaffet sig en dejlig 3000’er.
Vi snakkede en halv times tid og skiltes, med en lille aftale om at mødes ved Lundby Krat syd for Aalborg i forbindelse med Nordjysk Vintage Motor Klub og deres tradition for spontant at mødes de 4 tirsdage fra 18-20.30 hvert år i september måned.

3

Det var da med lidt spænding i kroppen, at 57’ern skulle ud og trille 2 x nogle og 45-50 km, men det gik rigtig godt og vel ankommen nu et par gange, kan jeg kun anbefale Jer og alle andre, fjern og nær, tril en tur, tirsdage i september og mød/se gennemsnitlig små 75 biler i snit, i flot spontant fremmøde.

4

Viften af køretøjer er bred, lige fra BMW Isetta til en mindre lastbil.
Der var langt imellem Healeyer, Ebbe og jeg selv – vi diskuterede selvfølgelig at det kunne være rart at se flere fra samme gren, og en af mulighederne for at sprede budskabet kunne jo være herigennem.
Jeg har da stadig lidt småting på min egen BN4, som skal afmystificeres og det kunne da være skægt om der pludselig dukkede en til frem.

Jeg kan kun bakke Jakob Bonfils op, “tøm kameraet, skriv om løst og fast, tips og tricks, lyst til at mødes, garagemøde”.
Jeg ved det – sæsonen går mod de korte dage – men Oktober kan byde på nogle fantastiske solrige, tørre og kølige dage.

Vedlagt dette skriv – følger 4 billeder taget under mit første “stævnemøde” i Lundby Krat – På gensyn næste år….

Venlig hilsen
Henrik Mellergaard Larsen