Køb/salg af biler

Hvis du ønsker at sælge eller købe noget vedrørende AUSTIN-HEALEY , er det her det foregår.

For at oprette en ny annonce venligst udfyld formularen nederst på siden.

120 indlæg på “Køb/salg af biler”

 1. Stålfront til Austin Healey Sprite 1959
  Uden alvorlig rust. To kølehuller ved forruden er lukket med glasfiber, og bør laves rigtigt. De sorte striber ovenpå er oliedryp, der let kan poleres væk – det samme med dækmærkerne på venstre side. (Opbevaringsmærker).

 2. Austin Healey 2+2, 3000, BT7, Mk 1 1960 TIL SALG

  Healey. Klassisk engelsk ikon. Helt igennem i orden og flot bil. Matching numbers bil. Der foreligger copy of the factory report. Den står i AutoGalleri i Herning og kan derfor ses i deres åbningstid.eget velkørende Healey Der er mulighed for at have børnene med Sports convertible med mulighed for helt aftagelig kaleche og afmontering af side ruder giver den perfekte følelse af åben bil Bemærk de flotte trådhjul med centermontering Tonneau dækken medfølger Bilen er incl. dansk afgift og leveres nysynet. SUPER lækker sportsvogn med en helt fantastisk lyd fra den store 6-cyl. motor

  Skal den prøves kræver det godt vejr og en aftale 🙂

 3. Forhjulsnav til Sprite
  Et sæt ny-producerede trådhjulsnav til Sprite’s, der kører med Girling bremser, dvs. det oprindelige skivebremse setup til Frogeye’n. Det er også de eneste bremser, der er homologeret til Sebring Sprite. Yderligere billeder kan mailes.
  Pris for sættet 2.500 DKK

Opret ny annonce

Udfyld venligst nedenstående felter for at oprette indlæg/skrive kommentarer.

Skriv emne/overskrift øverst i kommentarfeltet!