Om hjemmesiden

1

900.000 sidevisninger på 3 år og 5 måneder er ikke så ringe for en klubside med et medlemstal for begge klubber på under 500.

Det er oplivende, at så mange bruger hjemmesiden.  Den gamle hjemmeside led under, at der aldrig skete noget og det var den samme, lidt søvnige, forside man kom til når man alligevel ville have stillet sin nysgerrighed.  Der var ikke meget information at hente, udover almindeligheder som man kan finde så mange andre steder.

Nu har begge klubber jo et fælles medlemsblad, som dumper ind ad brevsprækken 4-5 gange om året, og det er meget populært, heldigvis.  Så kombinationen af medlemsblad og hjemmeside er god.

Da vi genstartede den i maj 2007, steg brugertallet ganske hurtigt og har i det sidste år ligget ret stabilt på mellem 750 og 900 visninger om dagen.

Når man søger på andet Austin-Healey relateret materiale, bliver man ofte guidet til vores hjemmeside.  På de fleste søgemaskiner kommer www.austinhealey.dk som regel op på den første side, nogengange før den ellers meget besøgte amerikanske hjemmeside.

Det har fra starten været idéen, at alle skulle kunne komme til.  Altså ikke noget med adgangskoder for at læse med.  Det har den ulempe, at der nogengange er personer der synes at det er sjovt at skive lange sætninger på japansk og kinesisk i forbindelse med et eller andet spil.

Lad være med at klikke på noget af det. Jeg sletter det så hurtigt jeg kan.

Men fordelen ved at alle kan komme til, er åbenbar. Jeg tror at de fleste er dødtrætte af at skulle anvende alle mulige koder i deres hverdag.  Den eneste “kode” der bruges her, er under de forskellige forum, hvor man skal skrive en tal/bogstav kombination når man skriver at indlæg.  Det er et billede af bogstaver og tal, der er der for at forhindre “maskiner” i at sende alt muligt crab.  De kan nemlig ikke læse billeder (endnu).

Jeg kunne nu godt tænke mig lidt flere indlæg, ligegyldigt om hvad, blot det handler om Austin-Healey’er, deres brug og pleje eller gode historier med udgangspunkt i en køretur eller lignende. Det ville også være dejligt, at de der indrykker en annonce, sletter den igen når den ikke er aktuel mere. Som det er nu, bli’r annoncer slettet når de er over 3 mdr. gamle.

Jeg prøver at holde siden så levende som jeg kan og har tid til, ofte med udgangspunkt i min egen bil, men det kunne nu også være skægt at andre kom med deres gode idéer i relation til deres egen bil.

Det mindste i som medlemmer kan gøre, er at sende et billede af jeres bil, som så lægges ind under medlemsbiler. Om i sender det pr. mail, pr. CD eller sender et foto,  alt er velkomment.

Det kunne være fint om vi fik rigtig mange billeder af medlemmernes biler.  Jeg skriver blot fornavn og biltype, og hvis nogen vil have fjernet nummerpladen, så skriv det til mig, så fjerner jeg den.

Tak for interessen for hjemmesiden, bliv endelig ved med at klikke ind på www.austinhealey.dk

 

                                                              /J. Bonfils, webchauffør, september 2010