Garagekig

et kig i garagen

I efterlyser artikler og billeder til vores hjemmeside. Og I har nok ret, selvom jeg synes, at den er pænt spækket med billeder og gode artikler. Det er blevet meget bedre end tidligere.
Jeg havde en artikel i for 6 år siden, da jeg lige havde købt min frø. Og i ”min healey historie”, som mit indlæg hed, bedyrede jeg, at vise kræet frem for klubbens øvrige medlemmer i den kommende sæson dengang. Jeg var vist noget optimistisk, ikke fordi der var noget i vejen med frøen, men det var mere fordi min tid ikke tillod alt for meget træf.
Dette gør sig stadig gældende, men når jeg så har overskud går den mest i ”min” garage sammen med de øvrige nuts i Helsingør Sportsvogns Klub. Den består af en blandet skare, af nogle der ikke ved hvordan man gør og nogle der bare kan det der med at skrue. Og vi alle går til hånde hos hinanden efter behov – en rigtig klub .
Bilerne er også en blanding af pt. 3 frøer, 4 mg’er, 1 big healey, 2 porsche 356, 1 Alfa Bertone, 2 Lotus 7 og 1 Lotus Cortina. Nogle af bilerne er meget renoverede og andre er undervejs, herunder en ganske særlig frø, som nok kunne få nogle til at savle. Nå men jeg vedhæfter et par billeder fra os og hvis i synes det, kunne vi etablere et garagemøde med hovedvægten på Frøer.

Hilsen Hans

PS: Det var sjovt at være på forsiden med min den gule og i bladet igen og så sammen med Sørens Big Healey, som er den fra vores garage.

IMG_2019rIMG_0795rIMG_2023R