Dansk Healey Rally 2024

Healey Danmark inviterer til Dansk Healey Rally 2024 29. august – 1. september

Med udgangspunkt i Hotel Hesselet…

Ture og oplevelser

Torsdag den 29. august

Velkomst og udlevering af deltager bilag fra ca. kl. 15.00, hvor det også vil være muligt at tjekke ind på jeres værelser. Kl 19.00 er der velkomstmiddag.

Fredag den 30. august

I dag skal vi bevæge os mod nord og turen går imod Fyns Hoved, hvor vi flere steder kører langs med kysten og kan nyde synet af Storebælt samt passere flere smukke herregårde, kommer igennem hyggelige Kerteminde, for at nå frem til det smukke naturområde ved Fyns nordligste punkt. Tilbage går turen mod Munkebo, hvor der er frokost (lunsj) på den lokale kro.

Efter frokosten bevæger vi os rundt om noret og ind i landet, hvor vi igen passerer flere landskaber med slotte og herregårde, som Fyn har så mange af.

Fredag aften, mødes vi kl 18.30 til festmiddag på terrassen til velkomstdrinks, snacks og efterfølgende 3-retters festmiddag inkl. vinmenu.

Lørdag den 31. august

Næste dag kører vi en tur sydpå i retning mod Svendborg, igen af små veje langs kysten med god udsigt til Storebælt og undervejs er der mange muligheder for at besøge små landsbyer ligesom vi kører forbi både Holckenhavn Slot, Hesselagergård og Broholm slot.

Frokosten (lunsj) spiser vi på smukke Vester Skerninge Kro som ejes og drives af Susanne, som har styr på god dansk mad i meget fine omgivelser.

Efter frokosten bevæger vi os ind i landet, hvor køreturen igen byder på smukke slotte og herregårde. Vi passer bla. Egeskov Slot der har en flot park og en ret berømt samling af veteranbiler.

Lørdag aften, mødes vi til Galla Dinner kl. 19.00 i foyeren til et glas bobler og lidt snacks inden middagen i restauranten.

Søndag den 1. september

Det er tid til at skilles så morgenmad fra kl 7, derefter farvel og på gensyn.

Check ud er senest kl 11….

Overnatning og ophold

Wellness, pool, gastronomiske oplevelser i skønne, rolige omgivelser….

Hotel Hesselet blev bygget i 1967, altså i samme periode som Danmarks møbelarkitekter havde deres storhedstid og dette klassiske design-ikon fyldt med klassiske møbler ligger smukt i vandkanten med panoramaudsigt til Storebælt og Broen med en parklignende have ved en sandstrand med egen badebro.

Hotellet har en aldeles fremragende restaurant samt hyggelige lokaliteter (med bar) og der er fri adgang under opholdet til Spa og Wellness, samt gåture i skoven bagved eller til Nyborg som er 10 min derfra.

Vi bliver de eneste gæster på hotellet, som har en stor P-plads til vores biler ved hovedindgangen.

Adressen er Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg. Se hotel-hesselet.dk

Tilmelding

Se detaljer i Healey Nyt 115…….