AHCD Jubilæum 2014

ahcdk jubilaeum_resize

I august i år, havde Austin Healey Club Denmark, 40 års jubilæum. Det blev afholdt på Rungstedgaard Hotel og ialt deltog 41 biler. Nordmændene mødte stærkt op med 10 biler, som alle ankom om fredagen sammen med hovedparten af resten af deltagerne. Rungstedgaard er et herligt sted, med udsigt lige ud over Øresund og alle bilerne parkerede på den store plæne foran hotellet og solen kom og gik og flot så det ud.

IMG_0372_resizeDer var grillaften og holdigang med alle i højt humør. Lørdag kørte alle afsted efter morgenmaden, mod København ifølge en rute lagt af formanden, som ledte alle til Holmen hvor der var et stykke mad, en øl eller vand og meget hyggeligt samvær. Tydeligt at der var mange der var glade for igen at være til et arrangement sammen.

IMG_0375_resize

 

IMG_0376_resize

Efter maden var der havnerundfart med guide, som var en rigtig god oplevelse i en komfortabel rundfartsbåd, og vejret viste sig fra den omskiftelige side, med sol, vind og lidt regn, men det gik fint.

IMG_0046_resize

IMG_0049_resize

Vi startede rundfarten lige forbi Dannebrog, ind gennem havnen og igennem Chr.Havns Kanal, videre over havneløbet og igennem Frederiksholms Kanal der var ganske trang og forbi Gammel Strand, som er byggeplads for Metroen med dertil hørende gener. En flot tur rundt og tilbage til Holmen hvor mørkegrå skyer lurede.

IMG_0061_resize

IMG_0073_resize

Efter havneturen skulle vi tilbage til Rungstedgaard, for de fleste bilers vedkommende, af Strandvejen, nogle med kaleshen oppe, nogle med den nede. Min hustru og jeg , startede med kaleshen nede, men det blev for vådt, så vi parkerede under Stærekassen mens vi slog kaleshen op. Så stoppede det selvfølgelig med at regne !

IMG_0076_resize

Tilbage på hotellet, var der en øl/vand og tid til at drive lidt rundt og sparke dæk og få gode råd af Leif og hinanden, inden middagen.

IMG_0113_resize

IMG_0093_resize

 Ved ankomsten til Holmen ,blev der taget et billede af hver deltagende bil, som så lå klar da vi fik et glas inden middagen.

IMG_0121_resize

IMG_0122_resize

 

IMG_0124_resize

Der var dækket festligt op og vi fik dejlig mad og vin og der gik ikke lang tid, før den første taler meldte sig. Svend Engholm har været medlem siden starten og holdt en festlig tale om dengang og nu

IMG_0140_resize

Formand for Healey Danmark Mogens E. Pedersen , Leif Kristensen og Jan Gunnar Fjeldberg fra AustinHealey Klub Norge , holdt alle fine taler mellem retterne.

IMG_0146_resize

IMG_0155_resize

IMG_0149_resize

og til undertegnedes store overraskelse, fik jeg overrakt en vandrepokal af vores kasserer Jens Chr. Fahrner og best.medlem Steffen Höök. Bent Wichmann har haft den ære at passe på den i de forgangne 10 år. Jeg er meget beæret og glad.

IMG_0132_resize

Sidste taler var vores populære formand John Lund Jensen som rundede af med at give Leif Jacobsen “Thats Leif“, et gavekort til brunch på Rungstedgaard for hans altid parate og hjælpende måde at være på.

IMG_0157_resize

IMG_0164_resize

Efter middagen var der kaffe og avec, i de tilstødende lokaler og derefter var der fri leg og dans og musik og drinks til den lyse morgen. Søndag rejste vi alle afsted op ad formiddagen og jeg tror at alle var glade for at have deltaget i vores Jubilæum. Så er der ti år til næste gang, hvor vi håber at der stadigvæk er mange medlemmer der synes at det er sjovt at eje en Austin-Healey og sjovt at være medlem af en klub.

IMG_0173_resize                                                                                                            J.Bonfils 2014